VISAGIE


Visagie en hairstyling verzorg ik voor meer gelegenheden dan bruiloften. Denk bijvoorbeeld ook eens aan:


- fotoshoots; op de foto komt uw make up heel anders over dan in het dagelijks leven. Als visagiste heb ik ervaring met de verschillende soorten                             belichting en, kan ik uw wensen vertalen naar een fotoshoot-proof make up.


- de opening van uw eigen zaak; een bijzonder moment! Het is gewoon heel fijn om je op zo'n speciale dag op en top                                                                     verzorgd en zelfverzekerd te voelen!


- een belangrijke presentatie; Alle ogen zijn op u gericht, dat is best spannend! Een mooie make up en hairstyling kunnen u net dat beetje extra                                                                zelfvertrouwen geven dat u goed kunt gebruiken!


- een speciale verjaardag/ jubileum; Ontvang uw gasten met uw prachtige look en wees het stralende middelpunt van uw eigen verjaardagsfeest!

- examenfeest; Bij een geslaagde dame, hoort een geslaagde look! Iedeen zal zijn/haar hoofd omdraaien als jij voorbij loopt, WOW!!


- gala; Een gala vraagt om een speciale look. Samen kijken we naar de gekozen kleding en welke gala make up en gala kapsel het totaalplaatje                prachtig compleet kunnen maken.


Ik kom met veel plezier uw make up en/of hairstyling verzorgen! Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!